ruzz bi/dura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • orez inmuiat si zvintat
  • un pahar zeama de carne
  • boabe de porumb fierte
  • o ceapa taiata marunt
  • ulei pt.prajit
  • nuca de cocos rasa,o lingura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei,dupa ce s/a inmuiat,se adauga boabele de porumb si se amesteca zece minute.Se adauga nuca de cocos rasa si se lasa la foc pina da in clocot.

Se pune orezul in acelasi vas si se lasa la foc mic ,pina este absorbita toata zeama.Se amesteca din cind in cind cu grija, sa nu se sfarime boabele de porumb.

Se serveste cald cu carne fiarta si salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise