autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Dulciuri diverse

Sabion de lamiie

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
6 galbenusuri, 1/4 ceasca zahar pudra, 1/4 ceasca apa, 1 lingura suc de lamiie, 2 linguri esenta de apa de flori, citeva frunze de menta, putina coaja rasa de lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Galbenusurile,apa ,zaharul si zeama de lamiie se amesteca bine .

Se pune amestecul la baie de aburi si se bate bine cu telul pina se albeste si se ingroase .

Se pune in pahare cu putina coaja de lamiie si cite o frunza de menta deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "Sabion de lamiie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite  Punguta cu Doi Bani

Clatite Punguta cu Doi Bani

Puneti totul intr-un castron si amestecati bine sa nu aiba cocoloase, daca sunt prea groase se mai

21 voturi    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Orez cu lapte si topping de portocale

Orez cu lapte si topping de portocale

Masuram cantitatile cu aceeasi cana. Punem orezul nespalat sa fiarba impreuna cu apa si coaja de

2 voturi    0 comentarii
40h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Racoritor si usor de preparat

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 galbenusuri
  • 1/4 ceasca zahar pudra
  • 1/4 ceasca apa
  • 1 lingura suc de lamiie
  • 2 linguri esenta de apa de flori
  • citeva frunze de menta
  • putina coaja rasa de lamiie

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Racoritor si usor de preparat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura Delad