Pregatire:
Ouale se spala,faina se cerne,Branza se feliaza in 10 portii,
Din oua,faina si putina apa sau lapte se face o coca mai groasa decat cea de clatite,se adauga piper nu si sare,branza este destul de sarata.Daca folositi cas proaspat puteti folosi sare.
Preparare:
Se lasa uleiul sa se incinga tare,se dau bucatile de branza prin faina apoi prin coca,se pun uleiul fierbinte cu grija,se intorc dupa 3 min. si se scot dupa alte 3min. pe hartie absorbanta.Optional puteti stoarce lamaie in momentul servirii.
Servire:
Preparatul este inrudit cu cascavalul pane,deci este o gustare calda.In greceste saganaki ar insemna tigaita.
Deaceea puteti intalni si alte preparate cu aceeasi denumire.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii