autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

sala de biscuiti traditional

Autor: cristina vodita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina vodita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 kg biscuiti, 2 linguri cacao, bucatele de rahat, o punga stafide, nuca, o cana zahar, 2 cani lapte

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

intr-o cratita se pun la foc mic laptele , zaharul si cacaoa pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o folie unsa cu putin ulei; se impatureste si se da la rece; cand s-a racit , se desface din folie si se presara peste ea nuca pisata sau cacao praf.
Daca ti-a placut reteta noastra "sala de biscuiti traditional" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu dulceata de capsuni sau prune

Clatite cu dulceata de capsuni sau prune

Se frig clatitele se umplu apoi cu dulceata de capsuni. Se ruleaza. Se servesc imadiat sau dupa ce

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mere umplute cu portocale

Mere umplute cu portocale

Scoatem cotorul de la fiecare mar, le asezam intr-o cratita,in care pune folie de aluminiu, curatam

4 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    E reteta mea preferata,eu il fac diferit,dar si reteta ta pare f interesanta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    Si eu fac dar dupa alta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg biscuiti
  • 2 linguri cacao
  • bucatele de rahat
  • o punga stafide
  • nuca
  • o cana zahar
  • 2 cani lapte

Raporteaza reteta

Retete
de cristina vodita
pizza taraneasca cu specific romanesc

pizza taraneasca cu specific romanesc

se prepara coca la fel ca o coca de paine obisnuita; se unge o tava cu putin ulei si se intinde

10 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
ied la ceaun

ied la ceaun

pe fundul ceaunului se asaza cateva foi de varza acra, dupa care se asaza bucatile de carne, peste

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

E reteta mea preferata,eu il fac diferit,dar si reteta ta pare f interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars