autor:

Florin_Rad

» » Dulciuri diverse

Salam cu biscuiti

Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 decembrie 2013

Ingrediente
500 g biscuiti, 300 g margarina, 5 - 6 linguri de cacao, o ceasca de zahar, o ceasca de lapte, stafide, nuci, migdale, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Margarina se freaca cu zaharul la aburi pina se topeste. Stafidele se tin 10 minute in lapte. Nucile se zdrobesc. Migdalele se pot prajii putin si apoi se zdrobesc.



Dupa ce se topeste margarina si zaharul se adauga in compozitie cacao si esenta de rom. Stafidele se scot din lapte si impreuna cu nuca si migdalele se amesteca cu biscuitii sfarmati. Se adauga margarina topita se amesteca bine pina se incorporeaza in biscuiti. Daca compozitia este prea tare, se mai adauga laptele.



Se amesteca bine, apoi se ruleaza in celofan si se pune la rece cel putin doua ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Mixam ouale cu zaharul, vanilia, cacaua, adaugam laptele, amestecam

29 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • 300 g margarina
  • 5 - 6 linguri de cacao
  • o ceasca de zahar
  • o ceasca de lapte
  • stafide
  • nuci
  • migdale
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Florin_Rad
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

20 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de carne de porc cu ananas

Tocanita de carne de porc cu ananas

Se taie carnea bucați mici. Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Napolitane cu crema caramel