autor:

Florin_Rad

» » Dulciuri diverse

Salam cu biscuiti

Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 decembrie 2013

Ingrediente
500 g biscuiti, 300 g margarina, 5 - 6 linguri de cacao, o ceasca de zahar, o ceasca de lapte, stafide, nuci, migdale, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Margarina se freaca cu zaharul la aburi pina se topeste. Stafidele se tin 10 minute in lapte. Nucile se zdrobesc. Migdalele se pot prajii putin si apoi se zdrobesc.



Dupa ce se topeste margarina si zaharul se adauga in compozitie cacao si esenta de rom. Stafidele se scot din lapte si impreuna cu nuca si migdalele se amesteca cu biscuitii sfarmati. Se adauga margarina topita se amesteca bine pina se incorporeaza in biscuiti. Daca compozitia este prea tare, se mai adauga laptele.



Se amesteca bine, apoi se ruleaza in celofan si se pune la rece cel putin doua ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Intr-o cratita se pune margarina Rama, zaharul, oul si se amesteca incontinuu la foc mic sa nu

24 voturi    10 comentarii
40 min
Prajituri
Un altfel de salam de biscuiti

Un altfel de salam de biscuiti

Pentru a pregati acest salam de biscuiti, procedam astfel. Într-o crăticioară, am pus pe

1 vot    0 comentarii
20 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • 300 g margarina
  • 5 - 6 linguri de cacao
  • o ceasca de zahar
  • o ceasca de lapte
  • stafide
  • nuci
  • migdale
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Florin_Rad
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

16 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de carne de porc cu ananas

Tocanita de carne de porc cu ananas

Se taie carnea bucați mici. Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Cheesecake cu afine de padure