Biscuitii se rup marunt si se toarna ceaiul pt a se inmuia. Separat se pune la topit margarina, cu zaharul, cacaoa pana se topesc si se omogenizeaza. Se toarna peste biscuiti si se amesteca bine. Se presara miezul de nuca, stafidele, zaharul vanilat si esenta de rom. Pe un celofan se pune miezul de nuca de cocos si se fac batoane care se rostogolesc. Se dau la rece pana a doua zi.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii