autor:

Fara foto

» » Prajituri

Salam de biscuiti (de post)

Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2007

Ingrediente
1 kg de biscuiti ( de post), 1 praf de cacao, 2 cuburi de margarina (Unirea), zahar dupa gust, zahar vanilat, ceai (indiferent de aroma), miez de nuca, stafide, nuca de cocos, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

80 voturi

Mod de preparare

Biscuitii se rup marunt si se toarna ceaiul pt a se inmuia. Separat se pune la topit margarina, cu zaharul, cacaoa pana se topesc si se omogenizeaza. Se toarna peste biscuiti si se amesteca bine. Se presara miezul de nuca, stafidele, zaharul vanilat si esenta de rom. Pe un celofan se pune miezul de nuca de cocos si se fac batoane care se rostogolesc. Se dau la rece pana a doua zi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă de post

Salam de biscuiţi reţetă de post

Salam de biscuiţi reţetă de post Biscuitii se zdrobesc iar rahatul se taie cubulete. Margarina

13 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Salam de biscuiţi reţetă de post

Salam de biscuiţi reţetă de post

Salam de biscuiţi reţetă Pentru varianta "de dulce" se inlocuieste 150 ml de apa

23 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

80 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de biscuiti ( de post)
  • 1 praf de cacao
  • 2 cuburi de margarina (Unirea)
  • zahar dupa gust
  • zahar vanilat
  • ceai (indiferent de aroma)
  • miez de nuca
  • stafide
  • nuca de cocos
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Placinta turnata cu branza de vaci, banane si capsuni