autor:

Fara foto

» » Prajituri

Salam de biscuiti (de post)

Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2007

Ingrediente
1 kg de biscuiti ( de post), 1 praf de cacao, 2 cuburi de margarina (Unirea), zahar dupa gust, zahar vanilat, ceai (indiferent de aroma), miez de nuca, stafide, nuca de cocos, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

80 voturi

Mod de preparare

Biscuitii se rup marunt si se toarna ceaiul pt a se inmuia. Separat se pune la topit margarina, cu zaharul, cacaoa pana se topesc si se omogenizeaza. Se toarna peste biscuiti si se amesteca bine. Se presara miezul de nuca, stafidele, zaharul vanilat si esenta de rom. Pe un celofan se pune miezul de nuca de cocos si se fac batoane care se rostogolesc. Se dau la rece pana a doua zi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Salam de biscuiti de post

Salam de biscuiti de post

Intr-un bol mic, punem stafidele la inmuiat in rom. Maruntim biscuitii in robot sau ii punem intr-o

20 voturi    6 comentarii
30 min
Prajituri
Salam de biscuiti - de post

Salam de biscuiti - de post

Pentru varianta "de dulce" se inlocuieste 150 ml de apa cu lapte si margarina cu unt. Se rup biscuitii

23 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

80 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de biscuiti ( de post)
  • 1 praf de cacao
  • 2 cuburi de margarina (Unirea)
  • zahar dupa gust
  • zahar vanilat
  • ceai (indiferent de aroma)
  • miez de nuca
  • stafide
  • nuca de cocos
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Negresa pufoasa