autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Salată de căpşuni cu oţet balsamic

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
- 1 kg de căpsuni copţi bine, - câteva frunze de mentă, - un plic de zahăr vanilat, - o lingură de miere, - sucul unei lămâi, - un vârf de cuţit de scorţişoară, - o lingură de suc de portocale

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Taiaţi căpşunii în sferturi. Pudraţi cu zahăr.
Adăugaţi oţetul balsamic
Presărati menta.
Lăsaţi la macerat 10 minute la frigider, apoi serviţi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de căpşuni cu oţet balsamic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu stafide

Chec cu stafide

Se bat albusurile spuma, zaharul cu apa se fierbe pana se topeste, se pune peste albusuri, apoi se

26 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Clatite cu fructe de padure

Clatite cu fructe de padure

Conectam Panini Maker Breville la o sursa de curent. Lasam sa se incalzeasca, timp in care pregatim

11 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Nu cred ca mi-ar placea cu otet balsamic. Stric gustul capsunilor.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    Sincer...nu am gustat niciodata!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg de căpsuni copţi bine
  • - câteva frunze de mentă
  • - un plic de zahăr vanilat
  • - o lingură de miere
  • - sucul unei lămâi
  • - un vârf de cuţit de scorţişoară
  • - o lingură de suc de portocale

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Nu cred ca mi-ar placea cu otet balsamic. Stric gustul capsunilor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gogosi cu dovleac