autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Salată de căpşuni cu oţet balsamic

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
- 1 kg de căpsuni copţi bine, - câteva frunze de mentă, - un plic de zahăr vanilat, - o lingură de miere, - sucul unei lămâi, - un vârf de cuţit de scorţişoară, - o lingură de suc de portocale

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Taiaţi căpşunii în sferturi. Pudraţi cu zahăr.
Adăugaţi oţetul balsamic
Presărati menta.
Lăsaţi la macerat 10 minute la frigider, apoi serviţi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de căpşuni cu oţet balsamic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu Nutella si pastarnac

Chec cu Nutella si pastarnac

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga untul si se mixeaza in continuare pana amestecul se albeste. Se

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu gem si topping

Clatite cu gem si topping

Ouale se bat cu zaharul,laptele, uleiul, zaharul vanilat se amesteca bine apoi se adauga apa minerala.Se

4 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Nu cred ca mi-ar placea cu otet balsamic. Stric gustul capsunilor.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    Sincer...nu am gustat niciodata!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg de căpsuni copţi bine
  • - câteva frunze de mentă
  • - un plic de zahăr vanilat
  • - o lingură de miere
  • - sucul unei lămâi
  • - un vârf de cuţit de scorţişoară
  • - o lingură de suc de portocale

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

78 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Nu cred ca mi-ar placea cu otet balsamic. Stric gustul capsunilor.

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
prajitura cu caise