Salată de toamnă

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg ardei verzi,
  • 3 kg gagosari verzi,
  • 3 kg gogonele verzi,
  • 1 l ulei,
  • un borcan de mustar,
  • 1/2 l otet,
  • 2 l apa.

Mod de preparare

Se spala legumele si se taie in sferturi sau felii in functie de marimea lor.

Se prepara o solutie din otet si apa in proportie de 1otet la 2 apa, se da in clocot si se oparesc foarte putin toate legumele. Dupa care se lasa sa se raceasca pe o tava.

Se face o maioneza din mustar si ulei , se sareaza dupa gust si se amasteca cu toate legumele.

Se aseaza in borcane . Se poate pune cateva bucatele de hrean in fiecare borcan , pentru ca preparatul sa reziste mai bine. Se inchide borcanul . Nu este nevoie de sterilizare. Se serveste ca salata la friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise