Se taie pe un tocator rosiile in felii, dupa care se taie fiecare felie in 2, se taie ceapa verde in bucati mici sau potrivite, se taie castravetii in felii rotunde, dupa care feliile de castravete se vor taia iarasi in jumatati de felii si apoi fiecare jumatate de felie in jumatate, astfel incat o felie de castravete va fi taiata de fapt in 4 sferturi. Acest lucru se va face suprapunand 4-5 feli de castravete, taindu-se odata in 2 si apoi iar in 2, formandu-se astfel cele 4 sferturi de care vorbeam. Se pun toate ingredientele taiate intr-un castron, se rade bucata de branza peste ele, dupa care se adauga uleiul de masline si se amesteca, iar la sfarsit se pune sare in functie de gustul si placerea fiecaruia. O salata buna pentru toate sezoanele, mai ales ca acum toate ingredientele pentru salata se gasesc in orice anotimp.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii