Preparam maioneza dintr-un galbenus , o lingurita de mustar si 100 ml ulei pus intr-un suvoi subtire putin cate putin.
Varza o taiem julien subtire sau o dam pe razatoare , o saram si apoi o amestecam putin sa se omogenizeze.
Lasam varza asa vreo 15 minute, apoi o stoarcem bine in pumni, o punem intr-un bol in care o vom amesteca cu sosul. Smantana cu maioneza, cu mararul tocat marunt si zeama de lamaie este sosulpe care il amestecam cu varza taiata. Dupa ce s-a omogenizat asezonam daca mai este cazul si salata noastra e gata.
Sa nu uitati sa lasati cateva ore alata la frigider, inainte de a o servi.
Daca aveti si paine moale scoasa din cuptor, va puteti declara fericiti...Sau poate rosii proaspete din gradina.....
Daca nu doriti sa puneti smantana , atunci alegeti varianta cu iaurt sau lapte batut si atunci nu mai adaugati nici zeama de lamaie.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/08/salata-aperitiv-de-varza.html
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii