autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata arici

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Ingrediente
4 morcovi, o telina, 2 radacini de patrunjel, 3 cartofi, maioneza, un piept de pui, 3 castraveti acri, mazare boabe, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, patrunjelul, telina, cartoful si castravetii. Amestecam totul cu maioneza, adaugam si mazarea, potrivim de sare si piper apoi pe un platou modelam corpul unui arici. Pentru ochi folosim boabe de mazare, pentru gura morcov, iar tepii ii facem din castraveti taiati fasii cam de 2 cm. Ornam cu foi de salata si rondele de morcovi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata arici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua

23 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Chec cu jambon

Chec cu jambon

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile frecate separatapoi faina amestecata

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Ce simpatica e!

  • Epure Mariana

    Epure Mariana (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Felicitari pt.idee, e la moda ariciul asta, am vazut si tortulete ornate arici am facut si eu si intr-adevar i-a impresionat pe copii :)

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Este o reteta clasica de ,,Salata de beof''-doar ca e ornata ,,arici''.Oricum,felicictari pentru prezentare!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Arata tare bine...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Foarte frumos,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

2 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Friptura la tava cu garnitura asortata

Friptura la tava cu garnitura asortata

Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Alexandrina (Chef de cuisine)

Ce simpatica e!

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placinta cu carne