autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata arici

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Ingrediente
4 morcovi, o telina, 2 radacini de patrunjel, 3 cartofi, maioneza, un piept de pui, 3 castraveti acri, mazare boabe, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, patrunjelul, telina, cartoful si castravetii. Amestecam totul cu maioneza, adaugam si mazarea, potrivim de sare si piper apoi pe un platou modelam corpul unui arici. Pentru ochi folosim boabe de mazare, pentru gura morcov, iar tepii ii facem din castraveti taiati fasii cam de 2 cm. Ornam cu foi de salata si rondele de morcovi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata arici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Strudel oriental Lucica

Strudel oriental Lucica

Caisele taiate cubulete se amesteca, intr-un bol,cu sucul de portocale(eu am stors o portocala) Carnea

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Ce simpatica e!

  • Epure Mariana

    Epure Mariana (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Felicitari pt.idee, e la moda ariciul asta, am vazut si tortulete ornate arici am facut si eu si intr-adevar i-a impresionat pe copii :)

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Este o reteta clasica de ,,Salata de beof''-doar ca e ornata ,,arici''.Oricum,felicictari pentru prezentare!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Arata tare bine...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Foarte frumos,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

1 vot    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Friptura la tava cu garnitura asortata

Friptura la tava cu garnitura asortata

Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Alexandrina (Chef de cuisine)

Ce simpatica e!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Frigarui pe scobitoare