Se spala legumele in apa rece si se usuca.Intr-un castron adaugam rosiile taiate felii sau cuburi(cine doreste poate elimina pielita),ceapa in rondele,castravetele il curatam pe jumatate de coaja sau in totalitate,depinde de gusturi.Branza feta sau telemeaua o taiem in cuburi sau o sfaramam cu mana,morcovul se rade pe ochiurile mari,ardeiul se goleste de seminte si se taie fasii,salata se rupe in bucatele dupa plac.Se amesteca totul bine.Se adauga sarea,zeama de lamie si uleiul de masline.Se amesteca din nou foarte bine si se serveste cu felii e lamaie.Cine doreste ,poate sa lase salata necondimentata,daca nu se mananca imediat,si fiecare o condimenteaza la masa dupa gust.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii