Carnea de vita se spala si se fierbe. Apoi se raceste si se toaca marunt. Cartofii, morcovii se spala, se curata si se fierb. Se toaca cuburi foarte fine. Mazarea daca nu este la conserva se spala si se fierbe. Castravetii si gogosarii se clatesc cu apa rece si se toaca cubulete foarte mici. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza cu lamaie, sare si piper dupa gust. Se poate adauga telina radacina data pe razatoare. Se aseaza pe platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii