Salata berlineza 1 a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 350 gr parizer de pasare
  • * 3 cepe uscate de marime medie
  • * 5 castraveti murati de marime medie
  • * 5 oua fierte (rascoapte)
  • * 1 lingura pasta de bulion
  • * 1 lingura maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * 1/4 lingurita chili
  • * 1 lingura patrunjel verde
  • * sare
  • * piper negru praf

Mod de preparare

- Parizerul si ouale se taie in cubulete foarte mici, castravetii se dau pe razatoarea mica, se storc de zeama si toate se pun in salatiera. Ceapa se toaca marunt se freaca cu putina sare, se stoarce si se adauga in salata.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se pune pasta de bulion, maioneza din usturoi a la Tradaro, chili, piper negru praf, patrunjel verde tocat marunt si se amesteca salata.

Se serveste dupa gustul fiecaruia.

Se pune un strop de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise