Legumele se curată, se spală şi se fierb împreună cu carnea. Cartofii se pun în vasul de gătit întregi deoarece fierb mai repede, iar morcovul, albitura şi ţelina se taie bucăţi. Carnea se spală, se scurge de apă şi se taie bucăţi mici. Se toarnă apă până la jumătatea vasului, urmând să mai completaţi pe parcursul fierberii. Programaţi 15 minute BOIL, după care fixaţi 40 de minute STEW.
După terminarea programului, legumele şi carnea se scot, se scurg de apă şi se lasă la răcit. Eu obişnuiesc să dau legumele pe razătoarea mare, se adaugă murăturile tocate, carnea tăiată mărunt.
Se pun într-un castron și se amestecă cu mazărea, maioneza, muștarul, sarea, cimbrul și piperul, după gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii