Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 1 salata Eisberg, 4 felii de paine, 1 ou, 1 lingurita de mustar, 4 catei de usturoi, 150 gr parmezan, 4 fileuri ansoa, 1/2 ceasca ulei de masline, sucul de la 1/2 lamaie, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h
12 voturi
Mod de preparare
Separat, incingem 2-3 linguri ulei de masline in care aruncam feliile de paine taiate cubulete. Cand sunt rumenite le aromatizam cu 2 catei de usturoi zdrobiti si cu 50 gr de parmezan.
Pentru sosul Caesar punem la fiert 1 ou timp de 2-3 minute, dupa care il plonjam in apa rece. Il curatam si punem galbenusul intr-un blender. Peste galbenus mai adaugam mustarul, feliile de ansoa, parmezanul, 2 catei de usturoi, sucul de lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Mixam toate ingredientele bine si obtinem un sos gustos.
Pe un platou aranjam frunzele de salata, feliile de piept de pui, crutoanele si sosul Caesar.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2012
Vin sa pap putin si de aici...daca a mai ramas ceva ? pupici