Taie pesele in bucati potrivite si asaza-l intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu,avand grija ca aceasta sa fie destul de mare,ca sa poti acoperi pestele.
Adauga ciupercile,morcovii,fasolea si ceapa taiata in sferturi.
Aduga zaharul,margarina,ici-colo,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.
Acopera folia si da la cuptor,la foc potrivit,20 minute.
SUGESTIE:Daca preferi pestele oceanic,prajeste-l inainte in putina margarina.Nu v-a mai fi atat de fad.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii