Reteta postata pe: 25 martie 2009
Ingrediente
1 kg de cartofi noi, mici, 400 g fasole verde, 200 g rosii cherry taiate in jumatate, pentru sos:, 2 linguri suc de lamaie, o lingurita miere, 2 lingurite mustar Dijon, 5 linginguri ulei de masline, frunze de patrunjel pentru servit, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se feliaza cartofii si se fierb intr-o cratita abia acoperit cu apa, timp de 8 min. Se curata fasolea verde, se aduga in apa clocotita si se fierb 5-6 min. Intre timp se pune ingredientele pentru sos, impreuna cu sare si piper, intr-un borcan cu capac si se amesteca bine agitind borcanul. Se scurge legumele de apa, se pun intr-un castron mare, se adauga rosiile, sosul si se amesteca. Se transfer a pe farfurii si se presara deasupra patrunjel si piper negru. Se serveste cu friptura de vita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de cartofi cu fasole verde si rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010
O reteta interesanta !