Ingrediente
* 2 capatani salata verde, * 4-5 rosii, * 1 buc avocado, * 2 cepe rosii, * 300 g fasole neagra (la cutie), * 100 g porumb dulce (la cutie), * 250 g piept de pui (la gratar), * 1 plic Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi, * 3 linguri ulei de masline, * 3 linguri cu apa, * 2 linguri patrunjel verde, * 2 oua fierte (rascoapte), * 1/2 lingurita chili, * 1 lingura smantana, * 10 masline, * 1 lingura ulei, * sare, * piper negru praf
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
- Pieptul de pui se freaca cu ulei, sare, piper praf, chili si se pune pe gratar iar dupa ce s-a facut se taie bucatele si se pune in salatiera peste celelalte ingrediente.
- Se adauga fasole neagra de la cutie, spalata si scursa de apa, porumb dulce si patrunjel verde tocat marunt.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se pune smantana, otetul balsamic si se toarna peste salata. Se adauga un ou taiat bucatele si se amesteca salata.
- Se orneaza cu ou taiat ronedele, feliute de rosii, masline si cateva frunze de patrunjel.
Se serveste dup buna placere.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!