- Stafidele se pun la inmuiat in apa calduta si se tin circa 30 minute.
- Salata se desface in foi si se spala foarte bine la jet de apa rece. Dupa ce se scurge de apa se rupe in bucatele potrivite pentru a putea fi servite. Se adauga castravetele curatat de coaja si taiat in doua pe lungime apoi taiat pe latime feliute foarte subtiri. Apoi se pun rosiile taiate in feliute subtiri sau dupa preferinta. Se adauga si ceapa tocata cat mai marunt. Se pune porumbul si stafidele.
- Intr-un bol se pune iaurtul cu pulpa de fructe exotice, maioneza de morcovi, si se amesteca foarte bine, apoi se toarna peste salata fara sa se amestece. Se adauga jumatate din cantitatea de capsuni, patrunjel, sare, piper si se amesteca salata de cateva ori prin rasturnare, cu mare atentie sa nu se zdrobeasca salata si capsunile si sa nu lase zeama.
- Tot in bol se pune continutul a doua plicuri de Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi si se dizolva cu 6 linguri de ulei si 6 linguri de apa. Se toarna otetul balsamic si Salad Dressing cu ardei si verdeturi peste salata si se amesteca din nou.
- Se orneaza cu ouale taiate feliute, capsunile ramase, patrunjel si piper.
Este o salata delicioasa care se serveste imediat ca un fel de mancare, dar se poate servi si la alte preparate, depinde de preferinte.
Se adauga si un strop de suflet dupa pofta inimii.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii