Facem un dressing din 2 lg ulei masline, 6 lg otet mere si 1 1/4 lg mustar. Dressingul il facem in functie de gust, mie imi place mai acriso. Facem dressingul cat fierb cartofii ca sa se patrunda uleiul, cu otetul si mustarul. Ceapa o taiem tot la inceput, peste ceapa taiata pestisor presaram sare ca sa lase apa si sa ii iasa iuteala.
Curatam cartofii, ii taiem in bucati egale si ii fierbem.
Fierbem ouale si le taiem rondele.
Amestecam cartofii cu ouale, ceapa stoarsa si tonul cu grija sa nu sfaramam cartofii. Saram, piperam, adaugam si dressingul, amestecam si gata

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii