- Ciupercile se curata si se pun la fiert cu apa rece cu un praf de sare. Cand s-au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Daca se pun ciuperci din cutie de conserva, nu se mai fierb ci se trece direct la etapa de taiere, adica ciupercile se taie in feliute marunte si se pun in salatiera.
- Pieptul de pui se fierbe, apoi dupa ce s-a racit se taie in feliute potrivite pentru a fi servit si se aseaza printre ciupercile din salatiera.
- Cartofii si morcovii dupa ce au fost curatati se fierb. Dupa ce au fiert cartofii se taie in cubulete iar morcovii in rondele si se aseaza in salatiera impreuna cu 2 oua taiate feliute, ceapa, mararul si patrunjelul tocate marunt.
- Intr-un bol se pune un plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin), maioneza din usturoi a la Tradaro, otet balsamic alb, smantana, piper negru macinat si se rastoarna peste ingredientele din salatiera.
Se orneaza cu un ou taiat feliute, rosii taiate feliute subtiri, branza telemea data pe razatoarea mica si frunze de busuioc verde proaspat si se serveste dupa dorinta.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii