- Salata se curata, se spala foarte bine, se rupe bucatele si se pune in salatiera. Castravetele se da pe razatoarea mare. Ardeii grasi se taie in feliute subtiri.
- Ciupercile se spala, se frig pe o tabla cu sare pe aragaz, apoi cand s-au racit se taie feliute subtiri si se pune in salata. Rosiile se taie de marime potrivita sau dupa placere.
- Se prepara sos vinegreta din otet, ulei, mustar, zahar, sare, piper. Uleiul si otetul se amesteca bine, pana devine un lichid albicios, se adauga zaharul, mustarul, sare, piper praf si se amesteca foarte bine circa 10 minute.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline care se amesteca cu sosul Vinegreta, frunzele de menta tocate marunt si se pune peste salata.
- Petalele florilor de marar, condurasi, galbenele se spala bine si se sterg de apa cu un prosop curat prin presare apoi se pun in salata si se amesteca.
Se orneaza cu petale de trandafiri si se serveste dupa placere.
Se adauga un strop din poezia secreta a sufletului.
Pofta buna!
* ATENTIE - Nu mancati florile care au fost tratate cu pesticide sau nu sunt incluse in lista florilor consumabile si nici cele care cresc pe marginea drumului.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii