Reteta postata pe: 16 noiembrie 2009
Ingrediente
o bucata de pui (pot fi 2 pui fara piept si fara pulpe), 1 morcov, o telina, o radacina pastarnac, o ceapa, 2 castraveti murati, 300 g hribi, 3 cepe, 1 cescuta otet,condimente, maioneza obtinuta din 1 ou crud, doua oua fierte, 100 ml ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea de pui se fierba cu legumele. Se scoate din supa, se lasa la racit. Dezosam carnea, o taiem bucatele mici. Castravetele tocat marunt, se stoaarce de moare. Hribii tocati marunt, se fierb, se strecoara. Ceapa maruntita se opareste intr-un bait obtinut din otet, apa, condimente. Se strecoara, se lasa la racit. Incorporam toate ingredientele cu maioneza, ornam dupa imaginatie. Este o salata foarte gustoasa.
mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010
O bunatate!Imi place.Felicitari!