autor:

tradaro

» » Salate

Salata cu naut a la Tradaro

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Ingrediente
* frunze de salata verde, * 300g naut (conserva), * 300g ciuperci champignon (conserva), * 1 castravete proaspat, * 1 mar acrisor, * 2 ardei grasi, * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean, * 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin), * 3 linguri cu apa, * 2 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro, * 2 linguri smantana, * zeama de la o lamaie, * 2 linguri otet balsamic alb, * 15 masline negre, * 1 lingura patrunjel verde tocat, * frunze de menta proaspata, * sare, * piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

- Frunzele de salata se spala bine, se scurg de apa si se aseaza pe platoul pentru salata. Ciupercile se taie feliute subtiri, nautul se aseaza printre ciuperci pe frunzele de salata.
- Castravetele se taie cubulete si se amesteca cu ardeii grasi taiati feliute subtiri. Marul dat pe razatoarea mare, se aseaza pe platou peste celelalte ingrediente si se stropeste cu zeama de lamaie.
- Intr-un bol se pune un plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin) si 3 linguri cu apa. Se mai adauga in bol smantana, maioneza din usturoi a la Tradaro, otetul balsamic alb, patrunjelul verde tocat marunt, sare, piper negru macinat dupa gust, se amesteca si se rastoarna peste salata.
Se orneaza cu masline, cu frunze de menta proaspata si se serveste dupa ce se lasa circa 1 ora la frigider.

Se pune un strop de suflet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu naut a la Tradaro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de vinete cu ardei copti

Salata de vinete cu ardei copti

Coacem vinetele si ardeii apoi cand s-au racit ii curatam si pasam vinetele cu ardeii , cu ceapa

1 vot    2 comentarii
30 min
Salate reci
Salata studenteasca

Salata studenteasca

Se spala foarte bine ingredientele dupa care salata se ia si se rupe fasii intr-un castron, peste

3 voturi    0 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • * frunze de salata verde
  • * 300g naut (conserva)
  • * 300g ciuperci champignon (conserva)
  • * 1 castravete proaspat
  • * 1 mar acrisor
  • * 2 ardei grasi
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin)
  • * 3 linguri cu apa
  • * 2 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 2 linguri smantana
  • * zeama de la o lamaie
  • * 2 linguri otet balsamic alb
  • * 15 masline negre
  • * 1 lingura patrunjel verde tocat
  • * frunze de menta proaspata
  • * sare
  • * piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de vara cu mujdei de usturoi