Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, le clatești cu apă rece.
Între timp tai șunca in bucățele mici,gogoșarul și castraveții îi tai cubulețe,iar ouăle le dai pe răzătoare.Amesteci toate ingredientele ,adaugi maioneza și potrivești de sare si piper,apoi dai putin la rece pentru a lăsa aromele să se combine.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii