autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata cu oua

Autor: Nicoleta (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2011

Ingrediente
-doua oua, -maioneza, -o rosie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

La inceput se fierb 2 oua. Dupa aceasta, ouale se taie cubulete intr-un bol dupa care se taie o rosie cam cat un pumn tot cubulete si se pune 1-2 linguri de maioneza(de la magazin). Se amesteca bine(cu lingura si in nici un caz cu mixerul) pana devine ca o crema cu cocoloase, la inceput veti crede ca e prea putina maioneza dar trebuie doar sa amestecati mai mult si sa stiti nu e cazul sa puneti mai mult de 1-2 linguri de maioneza. Dupa care se lasa 10 min. la frigider sa se raceasca si gata.
Un sfat daca doriti: sa se puna salata pe paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salata cu omleta de oua

Salata cu omleta de oua

Se taie castravetii rondele, ardeiul jullienne, rosiile feliute subtiri. Taiem si sunca feliute

9 voturi    5 comentarii
30 min
Salate diverse
SALATA DE OUA CU CREVETI(Shrimps)

SALATA DE OUA CU CREVETI(Shrimps)

Ouale fierte,se curata de coaga,1 galbenus se pune deoparte,iar restul oualor se taie in sase parti

5 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
249.99 lei
212.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -doua oua
  • -maioneza
  • -o rosie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute cu pate si ciuperci