autor:

Cezar

» » , Aperitive, Aperitive

Salata cu paste

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2013

Ingrediente
-350 g paste, -300 g şuncă (recomandare: Casa Gustului Şuncă Praga), -200 g porumb boabe prefiert, -1 castravete, -1 ceapă roşie, -150 g brânză Brie (recomandare: Louis D'or Specialitate Brie), -70 g caşcaval, -1 legătură de pătrunjel, -1 lingură ulei de măsline, -sare, -piper, -lămâie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune o oala cu 1 litru de apa la fiert. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si un varf de sare pentru a nu se lipi. Pastele se fierb conform timpului de fierbere inscriptionat pe ambalaj (in cazul in care este indicat) sau se verifica cu furculita pana cand sunt moi. Se taie cubulete castravetele, ceapa, sunca, branza si cascavalul si se adauga intr-un bol de salata. Peste aceasta se adauga pastele racite, porumbul si patrunjelul tocat marunt. Se adauga ulei de masline, zeama de la 1/2 lamaie, sare si piper dupa gust.
Se amesteca bine si se poate servi atat ca garnitura la fripturi, cat si ca fel principal.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata

Salata "exotica" de paste

Aducem la punctul de fierbere, apa cu sare intr-o oala. Rasturnam pastele si le fierbem pana se inmoaie,

4 voturi    6 comentarii
50 min
Salate reci
Salata de paste

Salata de paste

Se fierb pastele se trec prin jet de apa rece apoi se taie cubulete: ouale, ceapa, sunca, branza,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -350 g paste
  • -300 g şuncă (recomandare: Casa Gustului Şuncă Praga)
  • -200 g porumb boabe prefiert
  • -1 castravete
  • -1 ceapă roşie
  • -150 g brânză Brie (recomandare: Louis D'or Specialitate Brie)
  • -70 g caşcaval
  • -1 legătură de pătrunjel
  • -1 lingură ulei de măsline
  • -sare
  • -piper
  • -lămâie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Vinete la cuptor