autor:

Fara foto

» » Salate

SALATA CU PESTE AFUMAT

Autor: MINCULESCU VALENTINA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MINCULESCU VALENTINA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2007

Ingrediente
1macro afumat ,3cartofi mari fierti ,1\2ceapa,4castraveti murati,4linguri maioneza,sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se toaca marunt pestele ,cartofii ,ceapa ,castraveti si se amesteca cu maioneza ,sarea si piperul.POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA CU PESTE AFUMAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata Peste afumat MARIANA

Salata Peste afumat MARIANA

Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele

5 voturi    1 comentariu
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1macro afumat ,3cartofi mari fierti ,1\2ceapa,4castraveti murati,4linguri maioneza,sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
marinated fish