Dupa ce am spalat si curatat bine pipotele le punem la fiert in apa cu un praf de sare.Dupa ce s-au fiert le scurgem si le lasam la racit.Spalam salata frunza cu frunza si dupa ce s-a scurs bine o taiem fideluta(eu pun frunza peste frunza, le rulez si apoi o tai subtire).Curatam ardeii de seminte si cotoare si ii taiem in ce forma dorim.Taiem sunca in feliute si apoi dam pe razatoarea mare cascavalul si branza.Punem intr-un borcan,uleiul de masline,otetul balsamic, cele 2 linguri de marar tocat fin,sare si piper proaspat macinat,infiletam si agitam energic borcanul ca sa se imbine toate ingredientele din borcan.Asezam celelalte ingredientele:sunca,cascavalul,pipotele,branza,ardeiul gras,salata verde, intr-un castron cu capac ermetic si pe deasupra stropim cu sosul facut,amestecam dupa care inchidem cu capacul si depozitam in frigider pentru 30 minute.Aceasta salata se poate pregati si cu ficatei de pui in loc de pipote.Se serveste cu crutoane prajite pe deasupra.Aceasta salata poate fi servita la un breakfast in week-end.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii