Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau se rupe in bucati, dupa preferinte. Eu prefer sa o toc. Ridichiile, ceapa, castravetii si rosiile se taie si ele, dar in feliute subtiri. Toate acestea se pun intr-un bol, iar peste ele se adauga branza de vaci, taiata in cubulete, sunca de Praga, la fel taiata in cubulete si maslinele verzi. Cele 2 oua se fierb tare si se folosesc pentru decor, sau se pot pune si in salata.
Toate ingredientele se amesteca bine si apoi se adauga dressingul, facut din ulei de masline, amestecat cu zeama de la o lamaie si condimentat dupa gust, cu sare si piper. Se serveste imediat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii