Intr-un wok se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand apa incepe sa dea in clocot.
Se adauga uleiul Arpis, usturoiul, sarea si se amesteca. Se scot din woc, se pun pe farfuria decorata cu castravete si se stropesc cu otetul negru Arpis.
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia de relatii publice,
Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In aprilie, Restaurantul partener al proiectului este Nan Jing. Reteta chinezeasca a fost oferita si preparata de Restaurantul Nan Jing si poate fi degustata zilnic, la restaurantul din cadrul hotelului Minerva din Str. Gheorghe Manu nr.2-4, Sector 1, Bucuresti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii