Intr-un wok se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand apa incepe sa dea in clocot.
Se adauga uleiul Arpis, usturoiul, sarea si se amesteca. Se scot din woc, se pun pe farfuria decorata cu castravete si se stropesc cu otetul negru Arpis.
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia de relatii publice,
Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In aprilie, Restaurantul partener al proiectului este Nan Jing. Reteta chinezeasca a fost oferita si preparata de Restaurantul Nan Jing si poate fi degustata zilnic, la restaurantul din cadrul hotelului Minerva din Str. Gheorghe Manu nr.2-4, Sector 1, Bucuresti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii