autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu ton si tofu

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2013

Ingrediente
1 ardei kapia, 2 cutii ton in ulei (400 gr ), 1 cutie tofu cu marar, 3 cepe verzi, 100 gr masline fara samburi, zeama de lamaie, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete.
Ceapa verde o spalam, o tamponam cu un servet si o taiem rondele.
Maslinele le taiem felii rotunde.
Branza tofu o scoatem din cutie si o taiem patratele mai mari.
Intr-un bol punem tonul taiat in bucati potrivite.
Dintr-o cutie de ton adaugam si uleiul, iar celelalt il aruncam.
Punem si restul ingredientelor pregatite mai sus.
Stropim cu putina zeama de lamaie si un varf de cutit cu piper.
Amestecam usor sa nu sfaramam ingredientele, acoperim bolul cu folie si il dam macar pentru o ora la frigider.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton si tofu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de peste

Salata de peste

1. Desfacem macroul de pe os, il maruntim si-l asezam intr-un castron. 2. Tocam ceapa verde marunt

14 voturi    9 comentarii
15 min
Salate cu peste
Salata din icre de crap cu ceapa

Salata din icre de crap cu ceapa

Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele

9 voturi    13 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Ma bucur mult Elena.Pup!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

    Ador aceasta salata!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

    Cely iti multumesc!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      O mancare usoara si delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei kapia
  • 2 cutii ton in ulei (400 gr )
  • 1 cutie tofu cu marar
  • 3 cepe verzi
  • 100 gr masline fara samburi
  • zeama de lamaie
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

Ardeii ii spalam, le taiem capacul( pe care il pastram) si ii curatam de seminte. Ceapa o curatam,

8 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Rocsi (Chef de cuisine)

Ma bucur mult Elena.Pup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
SALATA CAESAR