Ingrediente
6 bucati andive, 500 g sparanghel,oparit si lasat sa se raceasca, 4 lingurite arpagic tocat, frunze de cicoare, Vinaigrette de lamaie ( 4 linguri otet din vin, lingura suc de lamaie proaspat,1/2 lingurita coaja de lamaie rasa,1 lingurita zahar,sare ,piper dupa gust), sau Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi.
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Se imparte sparanghelul in 4 portii si se aseaza peste frunzele de cicoare.
2. Se combina ingredientele din vinaigrette intr-un borcan cu capac si se amesteca bine,dupa care se toarna peste sparanghel. Se presara deasupra arpagicul si se serveste.Se obtin 4 portii.
Recomandare.
Pentru un pranz gustos,si sofisticat,serviti aceasta salata cu sandviciuri facute din paine de cereale,taiata in patrate si prajite, cu felii subtiri de castravete.
Pofta buna !