Se spala ardeii bine si apoi ii stergem cu un servet de bucatarie.Ardeii ii vom pune pe o plita incinsa la copt.Dupa ce s-au copt ii punem intr-o tava si pe deasupra punem sare grunjoasa si ii lasam pentru cel putin 15-20 de minte sa se inmoaie bine.Apoi ii curatam si ii vom pune intr-un vas yenna,in care vom pune:uleiul amestecat cu otetul, sare si piper proaspat macinat. Aceasta salata de ardeii copti ii putem servii cu o friptura sau la o garnitura(tocana,cartofi prajiti)Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii