Se spală ardeii şi după ce li sau scos cotoarele se taie în fâşii subţiri, ca tăiţeii. Se taie ceapa peştişori şi se prajeşte în ulei până începe să se înmoaie. Se adaugă ardeii şi bulionul din 500g roşii, se potriveşte de sare şi se lasă să se prăjească la foc domol până când scade bulionul.
Se serveşte rece.
Poftă bună!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii