Se spală ardeii şi după ce li sau scos cotoarele se taie în fâşii subţiri, ca tăiţeii. Se taie ceapa peştişori şi se prajeşte în ulei până începe să se înmoaie. Se adaugă ardeii şi bulionul din 500g roşii, se potriveşte de sare şi se lasă să se prăjească la foc domol până când scade bulionul.
Se serveşte rece.
Poftă bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii