Ingrediente
- bame,, - ceapa rosie sau dulce,, - ardei gras, - boabe de mustar,, - cuisoare,, - piper,, - coriandru,, - foi de dafin,, - catei de usturoi,, - muguri de capere,, - miere de albine, - ulei de masline, - sare de mare,, - otet de vin, - alge marine., - cantitatile sunt in functie de cate borcane vrei
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Pentru cele cu celofan, trebuie refierte 20 minute la bain-marie (un vas cu apa in care punem borcanele la sterilizat) apoi racite treptat bine invelite in plapuma, etc. Se poate consuma dupa minimum 7-10 zile de murat.
Se poate servi ca adaos la salate si compozitiile culinare din orice fel de carne sau ca gustare la scobitoare, alaturi de mezeluri.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010
Foarte buna! Poate voi incerca si eu daca am timp.