Se fierbe carnea cu morcovii, telina, patrunjelul, cartofii in coaja si mazarea separat;
Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, se taie pe rand cubulete si celelalte legume;
Se taie cubulete mici si carnea si muraturile;
Se pune totul intr-un vas, se amesteca, se adauga si mazarea, sarea, piperul, putin mustar si o parte din maioneza;
Se aranjeaza totul pe un platou, se da forma cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza;
Se ormeaza cu felii de ou, masline, patrunjel verde si gogosar rosu.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii