Se fierbe carnea cu morcovii, telina, patrunjelul, cartofii in coaja si mazarea separat;
Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, se taie pe rand cubulete si celelalte legume;
Se taie cubulete mici si carnea si muraturile;
Se pune totul intr-un vas, se amesteca, se adauga si mazarea, sarea, piperul, putin mustar si o parte din maioneza;
Se aranjeaza totul pe un platou, se da forma cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza;
Se ormeaza cu felii de ou, masline, patrunjel verde si gogosar rosu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii