Caisele se taie in doua,li se indeparteaza samburii, se aseaza pe un postament din petale din trandafir(care a fost pus in prealabil in salatiera),peste ele se toarna mierea,amestecata cu romul si sucul de mere ,smantana si
dressingul de salata mediteranean (va recomand Knorr Salad Dressing Mediteranean, un amestec de condimente pentru o salata gustoasa si racoritoare, intocmai ca pe malul Mediteranei).Deasupra se presara maghiranul taiat marunt.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii