autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Salată de căpşuni

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
- 1 kg de căpsuni coapte bine, - câteva frunze de mentă, - un plic de zahăr vanilat, - o lingură de miere, - sucul unei lămâi, - un vârf de cuţit de scorţişoară, - o lingură de suc de portocale

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Spălaţi, apoi curăţati de partea verde căpşunile. Tăiaţi-le în 2 pe lungime. Adăugaţi sucul de lămie şi restul ingredientelor.
Adaugaţi câteva frunze tăiate de mentă proaspătă.
Amestecaţi bine si puneţi la frigider o oră înainte de a servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de căpşuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine

Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine

In primul rand frunzele de spanac trebuie sa fie spalate in apa cat mai rece si apoi uscate foarte

6 voturi    2 comentarii
10 min
Salate reci
Salata de rosii cu capsuni

Salata de rosii cu capsuni

Curatm rosiile spalate, se taie marunt, se pun intrun bol. Se adauga capsunile spalate, taiate bucati

17 voturi    19 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine):

    Am pregatit o salata de capsuni delicioasa dupa aceasta reteta.Multumesc Adelina. Suna atat de atragatoare ca am facut-o cu jumatate de kg de capsuni, cat aveam acasa cand am citit-o.Menta si scortisoara ii dau o aroma aparte.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Oana_Mangu

    Oana_Mangu (Maestru bucatar) , 02 aprilie 2014

    mmm bun

  • Fara foto

    Oana Mangu Apostol , 02 aprilie 2014

    mmm bun

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

    Mulţumesc, Mihaela, de poză si de sfatul de a posta la reţete fotografii. Ai avut dreptate ca făra imagini nu se prea uită lumea. Trăim în era vizualului, lumea are tot mai putina imaginaţie.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Un deliciu super fin si gustos.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Foarte aromata si racoritoare mi-a iesit.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Foarte aromate si tentante! Felicitari pentru reteta.Am salvat-o.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Scurt si bun.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg de căpsuni coapte bine
  • - câteva frunze de mentă
  • - un plic de zahăr vanilat
  • - o lingură de miere
  • - sucul unei lămâi
  • - un vârf de cuţit de scorţişoară
  • - o lingură de suc de portocale

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Oana_Mangu (Maestru bucatar)

mmm bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Biscuiti asortati gustosi