Cartofii se fierb,in coaja,apoi se curata si se taie in cubulete de cca 2/2 cm.
Ardeii se coc,se decojesc,apoi se taie in bucatele(de cca 1/2 cm).
Intr-o tigaie,se pune uleiul,apoi ceapa,taiata pestisori;
peste ceapa calita se pune usturoiul(taiat felii);dupa ce si usturoiul e calit,se pun bucatelele de ardei;pe urma se pun cartofii;se pune sare si piper,dupa gust;se amesteca totul,usor;se lasa pe foc cca 2-3 minute,apoi
se stinge focul si se pun castravetii murati,taiati cubulete mici(cca 0,5/0,5 cm).
Se amesteca totul,usor si cind e rece,se serveste,de obicei,linga peste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii