Fierbi cartofii in coaja,timp de 20 min; tai sunca/kaiserul in fasii lungi,pe care le frigi in tigaie.
Cureti usturoiul si ceapa si le toci marunt;
Cand sunt fierti,tai cartofii in feliii subtiri. Intru-un bol amesteci usor cartofii cu ulei,sunca,ceapa,usturoi,tarhon,otet,sare si piper dupa gust. Presari deasupra marar/patrunjel tocat marunt. Se serveste calda sau rece.
Eu una o prefer calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii