Cartofi se curata, se spala si se pun la fiert.
Ouale se pun si ele la fiert.
Cand sunt fierti cartofi si ouale se tau felii impreuna cu parizerul.
Intr-o tigaie se pune putin ulei unde se pune parizerul si se rumeneste putin peste care se pune cartofi, ouale, piper, boia si sare se amesteca toate bine si se lasa sa se incalzeasca putin in ulei.
Cand e gata salata se orneaza cu cascaval razuit, prin razatoarea mica si gogosar murat.
Pofta Buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii