Cartofi se curata, se spala si se pun la fiert.
Ouale se pun si ele la fiert.
Cand sunt fierti cartofi si ouale se tau felii impreuna cu parizerul.
Intr-o tigaie se pune putin ulei unde se pune parizerul si se rumeneste putin peste care se pune cartofi, ouale, piper, boia si sare se amesteca toate bine si se lasa sa se incalzeasca putin in ulei.
Cand e gata salata se orneaza cu cascaval razuit, prin razatoarea mica si gogosar murat.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii