Se fierb cartofii in coaja, dupa care se curata se taie cubulete. Separat intr-o tigaie, se pune ceapa si baconul taiate maruntel, se calesc si se pun peste cartofi. Ouale de asemenea se fierb, se curata si se imbina cu cartofii, ceapa si baconul. Se sareaza si se pipareaza dupa gust.
Se pot servi alaturi de o salata verde sau de rosii cu castraveti sau dupa placul fiecaruia, se pot servi si cu muraturi.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii