Se fierb cartofii in coaja, dupa care se curata se taie cubulete. Separat intr-o tigaie, se pune ceapa si baconul taiate maruntel, se calesc si se pun peste cartofi. Ouale de asemenea se fierb, se curata si se imbina cu cartofii, ceapa si baconul. Se sareaza si se pipareaza dupa gust.
Se pot servi alaturi de o salata verde sau de rosii cu castraveti sau dupa placul fiecaruia, se pot servi si cu muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii