autor:

maria82

» » Aperitive

Salata de cartofi cu bacon

Autor: maria82 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria82 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
6 cartofi mijlocii,300g bacon,o ciapa mare,6 oua,sare piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, dupa care se curata se taie cubulete. Separat intr-o tigaie, se pune ceapa si baconul taiate maruntel, se calesc si se pun peste cartofi. Ouale de asemenea se fierb, se curata si se imbina cu cartofii, ceapa si baconul. Se sareaza si se pipareaza dupa gust.



Se pot servi alaturi de o salata verde sau de rosii cu castraveti sau dupa placul fiecaruia, se pot servi si cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Sufle de cartofi cu bacon şi salată verde

Sufle de cartofi cu bacon şi salată verde

Cartofii se curăţă şi se taie rondele subţiri. Ceapa se taie julie,baconul felii. Se unge

2 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Se curata si se taie fideluta ardeiul gras , brânză se rade pe răzătoare. Ouale se bat

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

14 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi mijlocii,300g bacon,o ciapa mare,6 oua,sare piper,

Raporteaza reteta

Retete
de maria82
Prajitura

Prajitura

Se separa ouale, mai intai se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul si se mai bat pana

23 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
PAINE CU OU