Mod de preparare:
Se pun la fiert cartofii in apa cu sare; dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi. Se lasa sa se raceasca. In
acest timp, se fierb 3 oua tari si se curata. Cu doua galbenusuri fierte si unul nefiert, uleiul, 1 lingurita mustar , sare si 1~2 linguri zeama de lamaie se face o maioneza .
Celelalte doua galbenusuri se zdrobesc si se adauga cartofilor, la fel si albusurile fierte. Se pot pastra 2-3 jumatati de albus pentru ornat. Ceapa se curata si se taie marunt iar castravetii acri se taie tot fasii . Se adauga si acestea la cartofi. Se pune
si maioneza si se amesteca bine. Se aranjeaza salata si se orneaza cu albusuri de ou fasii sau zapada , marar tocat matunt si masline .se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .
Pieptul de pui se taie rondele se sareaza se unge cu cury se da prin fulgii de cocos si se prajesc pe ambele parti dupa care se taie fisii si se pun peste salata .
Salata se serveste rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii