Mod de preparare:
Se pun la fiert cartofii in apa cu sare; dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi. Se lasa sa se raceasca. In
acest timp, se fierb 3 oua tari si se curata. Cu doua galbenusuri fierte si unul nefiert, uleiul, 1 lingurita mustar , sare si 1~2 linguri zeama de lamaie se face o maioneza .
Celelalte doua galbenusuri se zdrobesc si se adauga cartofilor, la fel si albusurile fierte. Se pot pastra 2-3 jumatati de albus pentru ornat. Ceapa se curata si se taie marunt iar castravetii acri se taie tot fasii . Se adauga si acestea la cartofi. Se pune
si maioneza si se amesteca bine. Se aranjeaza salata si se orneaza cu albusuri de ou fasii sau zapada , marar tocat matunt si masline .se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .
Pieptul de pui se taie rondele se sareaza se unge cu cury se da prin fulgii de cocos si se prajesc pe ambele parti dupa care se taie fisii si se pun peste salata .
Salata se serveste rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii