Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja;se scurg si se curata de coaja;dupa ce s-au racit se dau prin razatoare mare;
Se fierb ouale tari,se curata de coaja si se rad fin;apoi se curata telina,ardeii;se taie sunca si ardeii cubulete;se rade telina si se stropeste cu zeama de lamaie.
intr-un castron mare amesteci usor cartofii cu ouale,sunca ardeii,telina,ulei,zeama de lamaie ramasa si sare,piper dupa gust;Se serveste rece,ornata cu patrunjel tocat fin;deasupra se pote pune telemea rasa sau cascaval.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii