autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de cartofi cu verdeturi

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
200 g fasole verde, 2 ridichi de luna, 2 legaturi ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar verde, 50 g ulei, 40 ml otet, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, se curata si se taie cuburi;

Fasolea se rupe in bucati cu lungimea de 3-4 cm si se fierbe in apa cu sare;

Ridichile de luna se taie feliute. Ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul verde si mararul verde se toaca marunt;

Se amesteca totul si se adauga sare, piper, ulei si otet subtiat cu apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de verdeturi, cartofi noi si prosciutto

Salata de verdeturi, cartofi noi si prosciutto

1. Fierbe cartofii in apa cu sare si foaia de dafin timp de 15-25 minute, pana cand s-au inmuiat.Scurge-i

3 voturi    7 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Se spala si se curata de coaja telina, morcovii si merele. Se da pe razatoare telina, se presara

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 2 ridichi de luna
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 50 g ulei
  • 40 ml otet
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Paste cu ciuperci si pesto