Ceapa se taie rondele, apoi se pune intr-un bol. Se sareaza, se pune piper, boia si o lingurita de otet balsamic (sau simplu). Se amesteca bine, apoi se pune ulei de floarea soarelui facut la presa (sau ulei simplu, sau chiar ulei de masline petru salate).
Se serveste alaturi de diferite preparate-cum ar fi iahnie de fasole, ciorba de cartofi, ciorba de facole, peste in sos de rosii, sau altele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii