Ciupercile se curata,se spala,usturoiul se curata si se piseaza.
Patrunjelul se spala si se toaca marunt.
Ciupercile se fierb in apa clocotita cu putina sare cca 15-20 de minute.Se adauga la fiert piper boabe,boabe de coriandru,foi de dafin si 3-4 linguri de otet.Apoi,se scurg de zeama,dar zeama nu se arunca,se taie felii,se amesteca cu usturoiul pisat, sare, piper, cimbru, ienibahar ,zeama de lamaie,otet de mere sau otet balsamic dupa gust si ulei de masline. Se adauga din zeama in care au fiert pana se obtine consistenta dorita la salata , se adauga patrunjelul tocat si se serveste rece sau la temperatura camerei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii