Fierbem pieptul de pui impreuna cu foaia de dafin, sare si boabele de piper. Apoi il lasam la racit si il taiem in cubulete mici
Fierbem si ciupercile si le taiem deasemenea in cubulete mici.
Amestecam puiul, ciupercile, patrunjelul taiat marunt, usturoiul pisat, mierea si sarea dupa gust.
Servim cu multa pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii