Fierbem pieptul de pui impreuna cu foaia de dafin, sare si boabele de piper. Apoi il lasam la racit si il taiem in cubulete mici
Fierbem si ciupercile si le taiem deasemenea in cubulete mici.
Amestecam puiul, ciupercile, patrunjelul taiat marunt, usturoiul pisat, mierea si sarea dupa gust.
Servim cu multa pofta!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii