Salata de ciuperci cu piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Salata de ciuperci cu piept de pui

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci
  • 1/2 piept de pui
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 1/2 lingurita miere
  • maioneza ( 1 ou
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • 100 ml ulei)

Mod de preparare

Fierbem pieptul de pui impreuna cu foaia de dafin, sare si boabele de piper. Apoi il lasam la racit si il taiem in cubulete mici

Fierbem si ciupercile si le taiem deasemenea in cubulete mici.

Amestecam puiul, ciupercile, patrunjelul taiat marunt, usturoiul pisat, mierea si sarea dupa gust.

Servim cu multa pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise